Hvorfor kjøpe julegavene på Vinderen Sport?

Vinderen Sport er en liten lokal sportsbutikk som absolutt ikke  er lik alle andre sportsbutikker. Vi har et utrolig bredt utvalg, vi har ting du ikke finner i alle andre sportsbutikker, her får du hjelp og god service og vi pakker til og med inn julegavene dine!

Fra innerst til ytterst……

Hos oss finner du… AMUNDSEN. Fantastiske anorakkerog nikkerser, tøffe ullgensere, ulluer, ullsokker. Perfekt til fjellturer om du går oppover, nedover eller rett frem. LJUNGBERG skinnikkers og cordfløyelsnikkers.  SWIX, BJØRN DÆHLIE OG LÖFFLER. Her finner du alt du trenger til langrennsturen, og vi har et fantastisk utvalg av langrennshansker!  DESCENTE, SPYDER OG HELLY HANSEN. Et fint utvalg av topp kvalitet til en fantastisk dag i bakken!

RAB. Fantastiske dunjakker til alle som fryser. Markedets beste dunjakker? HESTRA, SNOWLIFE, LEKI OG SWIX. Vi har en imponerende hanskevegg med votter og hansker til liten og stor! Stort utvalg skibriller fra POC, KASK og OAKLEY. Tenker du på sikkerhet når du kjører ski?POC ,SHRED, SLYTECH OG SWEET. Hjelmer og ryggplater til deg som tenker sikkerhet. Fantastisk mye fint! Vi har alt fra beskyttelsesutstyr til deg som liker å leke i bakken til deg som kjører racing! Fleece er et fantastisk isolasjonsmatriale og hos oss finner du blant annet fleece fra NORRØNA, HOUDINIog CONTE OF FLORENCE.

DEVOLD, KARI TRAA OG KASK holder deg varm helt innerst! Fantastisk ulltøy i forskjellige tykkelser. Vi har Devold og Kask undertøy til barn! Og for deg som liker superundertøy best anbefaler vi SWIX. Vi har alle slags sokker i ull fra SMARTWOOL og ULLVANG. Vi har også mange forskjellig vintersko fra blandt annet KAMIK, MOONBOOTS OG TIMBERLAND. Dessuten må du sjekke ut alle luene vi har fra CONTE OF FLORENCE, KASK, BAD HAIRDAY, LE DRAPO, SWIX, BJØRN DÆHLIE, AMUNSEN, LÖFFLER.

På snøen…..

VÖLKEL, ELAN, ATOMIC har fantastiske bakkeski som gjør dagen i bakken ganske så morsom! Støvler fra ATOMIC OG DALBELLO. Liker du å gå bortover på ski anbefaler vi for eksempel FISCHER ultra light! Vi har mange modeller langrennstøvler fra Alpina, Alfa og Fischer. Dessuten anbefaler vi at du tar godt vare på skiene dine. Det gir en mye bedre opplevelse! Hos oss finner du alt du trenger av smøreutstyr fra SWIX, VOLA og HOLMENKOL. Vi har stort utvalg av AKEBRETT, SNOWRACERE  og har nettopp fått inn miniski fra ONEFOOT.

På isen…

Hos oss finner du det du trenger til BANDY. Vi fører merker som KOSA og REEBOOK. Vi har også danseskøyter og hockeyskøyter til lek på isen. Dessuten SLIPER vi skøytene dine!

Liker du ikke isen så godt, men likevel beveger deg på glattisen har vi stort utvalg i BRODDER og LØPESKO/GÅSKO med pigger.

Hva annet har vi….?

GAIT LINE. Fantastisk hverdagssko som vi har skrevet mye om tidligere!

TENNIS. Klær fra NIKE, MOJA, BJØRN BORG OG FILA. Tennissko fra NIKE, BABOLAT og ASICS. Racet fra BABOLAT til liten og stor. Ellers har vi alt du trenger til tennisøkten..baller, grep, dempere, bager osv.

LØP. Alt du trenger til trening inne og ute! Klær fra NIKE, ASICS og MITCHI. Sko fra ASICS, NIKE, SALAMON og SOCONY. Fantastiske løpesokker fra SMARTWOOL i ull!

Nok til å ta en tur innom? Håper det.. Velkommen til en koselig julehandel!

Lik oss også gjerne på FACEBOOK for å motta nyheter og tilbud!

www.facebook.com/vinderensport

 

Comments are closed

ÅPNINGSTIDER

Mandag 10:00-18:00
Tirsdag 10:00-18:00
Onsdag 10:00-18:00
Torsdag 10:00-19:00
Fredag 10:00-18:00
Lørdag 10:00-16:00


Velkommen!!